Gizlilik Politikası


Gizlilik Politikası
Son güncellenme: 20/11/2023
Güvenliğiniz bizim için önemli. Bu sebeple bizimle paylaşacağınız kişisel verileriz hassasiyetle korunmaktadır.
Biz, İz Özel Dedektiflik Bürosu, veri sorumlusu olarak, bu gizlilik ve kişisel verilerin korunması politikası ile, hangi kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, işlenen verilerin kimlerle ve neden paylaşılabileceği, veri işleme yöntemimiz ve hukuki sebeplerimiz ile; işlenen verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu hususunda sizleri aydınlatmayı amaçlıyoruz.
Toplanan Kişisel Verileriniz, Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi
IP adresiniz ve kullanıcı aracısı bilgileriniz, sadece analiz yapmak amacıyla ve çerezler (cookies) vb. teknolojiler vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir.
Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı
Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz sadece analiz yapmak suretiyle; sunduğumuz hizmetlerin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirebilmek, bu hizmetlere sizin tarafınızdan ulaşılabilmesini ve maksimum düzeyde faydalanılabilmesini sağlamak, hizmetlerimizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda geliştirebilmek ve sizleri daha geniş kapsamlı hizmet sağlayıcıları ile yasal çerçeveler içerisinde buluşturabilmek ve kanundan doğan zorunlulukların (kişisel verilerin talep halinde adli ve idari makamlarla paylaşılması) yerine getirilebilmesi amacıyla, sözleşme ve hizmet süresince, amacına uygun ve ölçülü bir şekilde işlenecek ve güncellenecektir.
Toplanan Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği
Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz; faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız ve/veya verdiğimiz, sözleşmesel ilişki içerisinde bulunduğumuz, iş birliği yaptığımız, yurt içi ve yurt dışındaki 3. şahıslar ile kurum ve kuruluşlara ve talep halinde adli ve idari makamlara, gerekli teknik ve idari önlemler alınması koşulu ile aktarılabilecektir.
Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız
KVKK madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:
Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
(e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.
Yukarıda sayılan haklarınızı kullanmak üzere info@izozeldedektiflik.com üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
İletişim
Sizlere hizmet sunabilmek amaçlı analizler yapabilmek için, sadece gerekli olan kişisel verilerinizin, işbu gizlilik ve kişisel verilerin
işlenmesi politikası uyarınca işlenmesini, kabul edip etmemek hususunda tamamen özgürsünüz. Siteyi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde kabul etmiş olduğunuz tarafımızca varsayılacak olup, daha ayrıntılı bilgi için bizimle info@izozeldedektiflik.com e-mail adresi üzerinden iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz.

Özel dedektiflik hizmetleri hakkında bilgilendirme


Türkiye genelinde özel dedektiflik hizmetleri pek çok kişi tarafınca pek bilinen bir hizmet değildir. Ancak gün geçtikçe özel dedektiflik hizmetleri talebi artmış ve bu yöndeki talebi karşılamak için pek çok özel dedektiflik büroları açılmıştır.

Peki ama özel dedektifler ne yapmaktadır? Çalışma şekilleri ve prensipleri nedir?

İşte bu tarz tüm sorularınıza cevap bulabileceğiniz sıkça sorulan sorular bölümümüzdesiniz...



Dedektiflik Faaliyetleri

Firmamızın müşterilerine sunmuş olduğu hizmetlerin neler olduğunu öğrenin.

Özel Dedektifler ne yapar?

Özel dedektiflerin çalışma şekli ve neler yaptıkları hakkında detaylı bilgi sahibi olun.

Özel Dedektiflik büroları ne yapmaz?

Özel dedektiflik bürolarının yapmadığı uygulamalar nelerdir?

Nasıl çalışıyoruz?

Özel dedektiflik büroları nasıl çalışır?

Kıbrıs Özel Dedektif

kıbrıs özel dedektif,kıbrıs dedektiflik,dedektif kıbrıs,kıbrıs dedektif,kıbrıs dedektiflik bürosu,lefkoşa dedektiflik,girne dedektiflik

Lefkoşa Dedektiflik

lefkoşa dedektiflik,lefkoşa dedektiflik bürosu,lefkoşa dedektiflik ücretleri,lefkoşa dedektiflik ücretleri

    

MÜŞTERİ YORUMLARI


  • Dedektiflik hizmeti almadan önce aklıma takılan onca soru vardı. Aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdiler. Birkaç firma ile daha görüşmüştüm. Fiyat konusunda sıkı pazarlık yapıyorlar :) Ama hakkını verdiklerini söylemeliyim.

    M.N.18 Ağustos 2017
  • Öncelikle size saygılarımı sunuyorum eşimden boşanali tam 3 yıl oldu ve ortada mahkeme kararı olmasına rağmen çocuklarımı görmekte zorlanıyordum mahkemeye eşimin iyi bir hayatı olmadığını defalarca kez söylemem rağmen hiçbir şekilde çocuklarımı alamadım internet üzerinden bulmuş olduğum izozeldedektiflik firması sahibiyle çalışanlarıyla 10 gün gibi bir sürede eşim ve çevresi hakkındaki topladıkları delillerle şimdi çocuklarım bende ne desem az hakkınızı ödeyemem.

    H. Y.28 Temmuz 2016
  • İnternetten bulmuş olduğum dedektiflik firması hayatımı değiştirdi çok fazla İnternetten yapılan şeylere guvenmezdimama hayatımla ilgili bir karar vermek zorundaydım çünkü evlenmeye karar vermiştim ve evleneceğim bayanın araştırılmasını istedim iyiki araştırılması için sizi bulmuşum teşekkür ediyorum herşey için allah size kimseyi düşürmesin diycem ama yokluğunuzda olmaz.

    Z. T.27 Temmuz 2016
  • Öncelikle ekibinize ve size sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 4 yıldır beynimi kemiren şüphelerimi 1 haftalık kısa bir sürede sonuca ulastirdiginiz için size ne kadar teşekkür etsem azdır Ahmet bey ve ekibinin sorunsuz bir şekilde şüphelerimin doğruluğunu ortaya çıkarmış olması ve eşimle mahkeme sürecinde onların toplamış olduğu deliller sayesinde bu sıkıntılı evlilikten kurtuldum.

    E.Y.23 Temmuz 2016
  • Bir firma ile iş birlikteliği yaparak bir işe ortak girecektik. Bize gelen çok cazip bir teklif vardı. Fakat bu firmayı uzun zamandır tanıyor olsam da hiç bir iş birlikteliğimiz olmamıştı. İz Dedektiflik'e  bu firmayı araştırması yönünde hizmet başvurusunda bulunduk. Bize hazırladıkları raporun çok detaylı ve kullanışlı olduğunu özellikle belirtmek isterim.Raporu incelediğimde bu firmanın pek çok yere borcu olduğunu ve neredeyse batmak üzere olduğunu gördüm. Son anda bu ortaklıktan vazgeçtik ve büyük bir zararın eşiğinden dönmüş olduk. Bu hizmetteki başarınız tartışılmaz. Teşekkürler İz Dedektiflik ve ayrıca ilgisi için A.'ya teşekkür ederim.

    L.K.16 Haziran 2016
  • Açıkcası bu hizmeti almadan önce bazı çekingelerim vardı. Sonuçta eşime dair bazı şüpheler içerisindeydim ve İz Özel Dedektiflik Bürosunu internetten bulmuştum. İlk telefon etmemden itibaren hizmet sonuna kadar çok ilgili ve işinin ehili olarak çalıştıklarını gördüm. En nihayetinde istediğim sonuca ulaştım. Teşekkürler İz Dedektiflik...

    F.S.02 Mayıs 2016

BAZI MAKALELER

10 Aralık 2018
Lefkoşa Dedektiflik

lefkoşa dedektiflik,lefkoşa dedektiflik bürosu,lefkoşa dedektiflik ücretleri,lefkoşa dedektiflik ücretleri

15 Haziran 2016
Özel Dedektiflik büroları ne yapmaz?

Özel dedektiflik bürolarının yapmadığı uygulamalar nelerdir?

10 Aralık 2018
Kıbrıs Özel Dedektif

kıbrıs özel dedektif,kıbrıs dedektiflik,dedektif kıbrıs,kıbrıs dedektif,kıbrıs dedektiflik bürosu,lefkoşa dedektiflik,girne dedektiflik

09 Haziran 2016
Nasıl çalışıyoruz?

Özel dedektiflik büroları nasıl çalışır?